Studio Guilherme Torres’s “LA House”

Commissioned for a young couple in Brazil, the “LA House”, designed by Studio Guilherme Torres, differs from its surrounding condos with its extra private space due to enhanced height through the foundation of a plateau at ground level. Before you even enter the house, a big wooden box made out of Brazilian teak cumaru wood would make any passerby turn and look. Walls surround the trapezoidal house and defines the area for the garden and swimming pool.

http-hypebeast.comimage201707studio-guilherme-torres-la-house-5http-hypebeast.comimage201707studio-guilherme-torres-la-house-7http-hypebeast.comimage201707studio-guilherme-torres-la-house-8http-hypebeast.comimage201707studio-guilherme-torres-la-house-13http-hypebeast.comimage201707studio-guilherme-torres-la-house-14http-hypebeast.comimage201707studio-guilherme-torres-la-house-2http-hypebeast.comimage201707studio-guilherme-torres-la-house-3http-hypebeast.comimage201707studio-guilherme-torres-la-house-4http-hypebeast.comimage201707studio-guilherme-torres-la-house-6

idlesocietyco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s