WoodHouse

Deep in a pin oak forest in Long Island, Marchi Architects imagines Woodhouse. The above rendering depicts a circular structure resting among the tree trunks of the surrounding forest. Its outer shell harmoniously blends into the natural scenery with a combination of concrete and vertical wooden planks. Large panels of glazing puncture the opaque facade, exposing views of the landscape for the interior. Wrapping around a central courtyard, the inner facade is made entirely out of glass. The transparent barrier welcoming in natural light while creating a seamless connection between the living spaces and the concealed outdoor area.

Find out more at Anmarchi.com

idlesocietyco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.