Cat Hill House, Hudson Valley

Atop a hilltop in the Hudson Valley, the Cat Hill House magically adapts to its surroundings with its gravity-defying design. The main living spaces of the structure are housed in a rectilinear volume planted on level ground. Floor-to-ceiling windows at the rear of the home opens the interior to views of the Catskill Mountain, as well as the creek below. A narrow section branches off from the primary structure and expands over the sloping terrain. The extension houses a gallery that leads to a fitness studio. Designed for a marathon runner, the glass-enclosed room floats in the trees and provides an inspiring retreat to train in nature. Find out more Maricamckeel.com

idlesocietyco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.