A Surfers Paradise

Hanging off a cliffside, Yakusha Design envisions a weightless home for a surfer. The glass box is anchored to its rocky plot by a concrete pedestal and secured with a recycled concrete foundation. Internally, the central pillar contains the engineering and communication systems allowing the living spaces to flow freely throughout the 500-square foot space. Enveloped in glazing, the cantilevering volume creates the illusion of floating in air while affording 270-degree panoramas of the coastal landscape. Rooms are dressed in neutral hues and minimal furnishings to ensure the views remain the main focus, and integrated shade offer privacy when it’s needed. We’ll take one! Find out more from Yakusha Design.

idlesocietyco

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.